UUM Seram...

halooo dearest...hurm lepas baca entry Tia ...pasal kesah seram dia..I pun nak jugak share pengalaman I ...Masa tu Tengah Study kat UUM...if im not mistaken masa tu Sem 2...ceritanya cam nie...

I N roomate i ni ada seorang BFF yang merupakan jiran kitaorg jer (bilik sebelah) but roomate dia nie selalu sangat Tido kat bilik kawan2 dia...Nak Study kot...So BFF i plak takut nak tido sorang2 ...Jadinya dia selalulah lepak bilik kitaorg n kerap jgk tido sama kat bilik kitaorg nie.....nak dijadikan cerita...ada satu malam ni I tido awl...Roomate n BFF ni lambat sikit tido....Tengah 2 malam tu ...I terbangun n tengok BFF n roomate dah tido...but yg pelik nyer...napa lah BFF I ni tido kat bawah ...selalunya tido kat atas katil ngan Roomate Sekali....SO I pun tegur lah .ELy nape tido bawah meh lah naik Atas,...But Dia buat DOno JEr...So iPun Sambung lah TIdo balik....tengah aMamai camtu kan....

haaa sebelum tu nak bagitau..BFF i ni selimut dia kaler putih cream...n kalo tido suka sangat tutup muka sekali...dah macam mayat lah pulak kan....But pada malam tu dia Tido mengiring ke arah Roomate I...So ixnampak lah muka dia kan....

So keesokan harinya....tengah best sidai baju..I Pun Tanya lah BFF i..." Ely nape Semalam Tido Bawah ...Xsakit Badan Ker???"..Pas tu dia jawab..." Bila masa pulak I tido Bilik U ..Semalam I tido bilik I lah..ROomate i Ada "...I :WHATTTTTTTT!!!! JAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa..I terus masuk bilik n tanya Pada roomate I..." Btol ker semalam Ely Xtido bilik kita???" Ja: Btol lah " naper???? I terus Senyap jer,,...but lepas bper jam baru citer kat diaorang...haaaa....masing2 tengok muka masing2...Tatoooooooooooot!!! ok!!!

P/s: Masa Study dulu ..Mmg banyak benda seram jadi kat diri I nie...Sampai kadang2 rasa malas nak layan....

3 Responses to "UUM Seram..."

tia @ Ini Kisah Tia said...

wooo . seram gilosssss ! seriussss . adehh . apa orang kata jimbaran . serupa dengan manusia . perhhhh .. habis tu , tak demam2 lepas kejadian tu ? ada gak orang kata lepas kena macam tu boleh sakit jadinya ..

Lily said...

Erk! iras2 my story dekat MIT jugak ni.Mungin setiap student penah alami kisah seram cam ni kan...

CutieLiesa said...

alhamdullilah xder plak i demam2.....but mcm xcaya jer apa yg jd kat i...huhuuhu