I Queen OF Control!!!!

HAahahaAHahahaha..Gelak dulu baru Taip....

Mornings...UOls...Pagi tadi i Dengar Radio Era ...n Topik diaorang Pasal Queen COntrol....banyak tersengih lepas dgr komen2 Caller diaorang...kebanyakan yang call plak Lelaki...heheheh....Semua komen pasal Bini diaorg Yg Queen control...Sian kan....kikikikiki..But Diaorg ni paham ke apa Queen Control tu???
Adakah Ia nya:

1.Control duit Suami
2.Control Makan Suami
3.Control Pergaulan Suami
4.Control masa Suami ngn Kawan2....
hahahaha...untuk pengetahuan UOls,, Semua ni I buat...bkn aPa untuk kepentingan kami bersama...N MR Lucky pun ok jer..( Ok ke dia?? ke makan hati...huhuhu)..Sbb kalo x dI COntrol maka akan Terbabas lah ia kan...bila dah terbabas ...sapa yang susah....HAaaa...pada i Semua Benda ada batas...n kita sebagai manusia kene control...kalo pasangan Xpandai nak control maka kita lah yg kene tolong controlkan...kan..kan...kan

Apa yang penting Disscuss sebelum Bt keputusan.( no selfish..)..baru lah deal namanya kan...so xder lah isu control2...nie... 

P/S: banyak bende kena paham nie....jangan sedap jer kata org queen control...

7 Responses to "I Queen OF Control!!!!"

kotak bulat said...

heheh..bukan control tpi tolong kan.. :P

CutieLiesa said...

KB: ) btol2....kalo xtolong control nti sendiri susah wooooo...hehehe

CikPuan Fara said...

hahaha kelakar lah ko nih. ada ke sblum taip gelak dulu kekeke.

btw, bukan control tu. namanya "pantauan" heheh. kita nih hidup sama2. apa2 husben buat mesti kena tempias kat kita jugak. husben kite selalu panggil kite "boss besar" tau! hahahah.. ;p

PinKy MoMMa said...

ello dear..sis tumpang duduk sini boleh.. ;)

hey pink blog..ur 58 follower ;)

i tak suka control hubby..so hubby please dun control me hahaha..
kena ada persefahaman kan..give and take perlu ada ;)

eppy blogging..

CutieLiesa said...

Cik puan Fara: nama pun pemantau harga...dengan hencik laki pun i pantau...hehehehhee
Pinky momaa...Thanks Sgt2...btol2 yg penting Give n take.....kan2...what u give u get back....

Jasman said...

nak control boleh...tp jgn la sampai suami ada rm10 je dlm dompet...hehe tp bahaya juga kalau isteri control duit ni...nak beli makeup,tudung dll..isteri kena control diri jgk...baru adil...

Jasman said...
This comment has been removed by the author.