BOs GatAL!!!!

Morning's Dearest....entry kali nie nak citer pasal Bos gatal...haaaa...mesti ramai yang terkena kan dgn situasi nie....Acttly I pernah jgk mengalami situasi nie.....so nak citer lah sikit kat Uols semua....

Masa tu I baru jer Lepas Praktikal...n Tup...tup terus jer I dapat Keje kat satu tempat nie...semuanya lebih kurang kebetulan yang dah ditakdir kan Oleh Yang Maha ESa....masa start keje kat situ semua berjalan dengan lancar...but after dah Divide into Group...The Problem pun begin lah kan.....Untuk info uols...Org Atasan I ( BOS) sudah pun berpunya...dah kahwin ok ank pun dah 2 ke 3 org!!!....But perangai belagak macam bujang...ToloNG lah!!!!...mula2 tu dia MSg2 I dr malam Sampai lah ke siang....Padahal satu tempat keje pun.....LPs Tu...Kalo apa2 sikit2 nak duk sebelah I naik Rimas K!!!! Tahap KErimasan NYA membuatkan I selalu jgk Mengadu masalah ni kat BFF i ...Nak dijadikan cerita tu...Satu hari tu i TErsalah hantar Msg ...I nak htr Msg tu pada BFF i but terhantar plak Pada SI BOS i nie....Dah lah tengah best mengata pasal dia....HAAA siap Ada mention NAMa dia Pulak tu adoi ai...Lepas kejadian tu....I minta maaf kat dia ...kalo dia terasa...But Dia BT2 macam merajuk...SO i budjet mmg I akan Ditukar ke group lain lah masa tu kan...BUT...Tidak rupanya...lps dia dah puas merajuk n i malas nak pujuk,,,dia kembali giat aktif bermsg2...but i buat xlayan n jauhkan diri dari dia...sampai lah ada satu minah nie yg suka melayan dia....

So kat sini I nak kata...Kalo kita xmelayan BOS yang Gatal tu...Insya'allah dia mesti benggang sendiri  n xngangu kita lagi....but kalo kita pun melayan..mmg melarat lah nanti kan...lagilah kalo bos kita tu dah ada yang punya....Ada yang kene serang hendap ngan Bini/suami dia kang....

10 Responses to "BOs GatAL!!!!"

kotak bulat said...

hehehe..gatal punya bos.. amik kesempatan kt pekerja la tu..repot je kat bini dia..hehehe


p/s:kalau akak guna hurf kecik,lg senang nak baca.. :)

ibnubaba_04 said...

aku juga bos..tapi aku x gatal pon..hoho

CutieLiesa said...

ok thanks KB...

CutieLiesa said...

ibnubaba: WAAaaa u bos eh....Ada keje kosong...hihiihhi

tia @ Ini Kisah Tia said...

oit ! kan laki orang tu . yang laki tu pun macam tak sedo diri jek .. grr ~

CutieLiesa said...

mintak dijauhkan lah dpt suami mcm nie...

Mama Kembar 3 said...

mama biasa dgr & biasa tgk kes bos gatal nih, tapi Alhamdulillah diri sendiri tak pernah kena

MaMa ImAn said...

heheheh agak2 aq kenal x bos tue

CutieLiesa said...

mama iman ...jgn bikin panas line kat sini...heehehhehehe

mama kembar 3: harap dijauhkan kan...

Jasman said...

betol la gatal pnye bos...tp mungkin dia mampu tambah 1 lg.hehe