Keistimewaan vitamin e shaklee

VITAMIN E 400IU - SHAKLEE
 • ANTI PENUAN - Makan 1 kapsul Vitamin E setiap hari membantu melambatkan proses penuan,mengurangkan kedut,garis halus,akne,serta bintik penuan.Ianya juga mampu membaik pulih tekstur kulit,ton muka,dada serta otot peha kita.
 • MELINDUNGI JANTUNG - Dengan pengambilan harian 800IU Vitamin E untuk jantung yang sihat.Ia mampu melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid,meningkatkan kolestrol HDL,mengurangkan tekanan darah,menghalangg platelet darah dari melekat kedinding arteri dan menghalang ANEMIA HEMOLITIK,penyakit JANTUNG DLL.
 • ANTI OKSIDAN YANG KUAT - Pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari untuk anti-Oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan KANSER ,mengukuhkan sistem imun,menghalang @ melambatkan pertumbuhan TUMOR,mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas.Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah kesihatan.
 • MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF - Kajian menunujukkan pada tahun 1924,Vit E mampu memulihkan reproduktif.Jika para lelaki mengambil 600IU -800IU Vit E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.
 • MEMPERBAIKI ARTHRITIS - Mampu meningkatkan keanjalan saluran darah,memperbaiki kitaran darah,merawat bahu kejang,pening,buasir,serta sakit sendi.
 • MEMPERBAIKI PARUT - Memperbaiki bengkak dan ulser kulit.Boleh dikenakan terus pada tempat yang luka untuk mengurangkan parut.
 • KELESTARIAN TENAGA - Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.
 • Vitamin Cinta- E COMPLEX UNTUK SUAMI ISTERI
  Lebih tenaga 
  ➡ Ereksi yang lebih lama 
  ➡ Lebih cepat terangsang 
  Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki
  ➡ Meningkatkan kesuburan 
  ➡ Untuk menstabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi 

  ➡ Melancarkan aliran darah 
  ➡ Sangat berguna dalam rawatan "premenstrual syndrome"
  ➡ Penyakit fibrocystic buah dada

   
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang 
penyakit.

untuk sebarang Tempahan Dan pertanyaan bole PM@ WAsup 011 1134 6656 lissaHarga Menarik menanti anda :)

0 Response to "Keistimewaan vitamin e shaklee"