Malu Tahap Gaban !!!!

Korang pernah x hadapi situasi malu yang tahap korang rasa macam nak tukar muka dgn muka org lain....ahahahhah...kalo di ingat2 rasa nak guling2 kat atas katil ....situasi I lalui tu lebih kurang  camni...

masa tu I dengan BFF I baru balik shooping ....BFF i ni jenis pantang nampak cermin ...mula lah dia btol2 kan tudung dia depan Cermin sambil berposing....nak dijadikan cerita , lepas weols ni Shopping Weols pun g lah tunggu bus untuk Balik ke kampus ...so on the way nak ke bustop tu kitaorg akan melalui kawasan parking lot yang sentiasa dipenuhi dengan kernderaan lah kan...yg BFF i ni sempat plak berhenti kat satu kete nie semata2 nak btol2kan tudung dia....kebetulan kereta yang di pilih tu mmg sesuai untuk dijadikan cermin...coz cermin dia jenis tinted yang gelap n mantul...so jadilah cam cermin...

So dengan tahap kompiden level yang sangat tinggi kawan i membelek2 muka dia depan cermin side driver....so I pun tergedik2 lah datang nak belek muka i sama...teruja sgt sbb cermin dia sangat berkilat..nampak jelas lah muka kitaorg ni kan kalo nak belek2pun sesuai....tengah sebuk2 kitaorg belek jerawat n sebagainya tu...tiba2 tingkap /cermin kete tu bergerak ke bawah...

ALAMAK!!!!! ADA ORANG!!!! hahahahahahaha malu betol...rasa cam nak g beli muka baru jer masa tu.....mamat tu senyum n Say: Hai Dik ...Boleh berkenalan?????? I n BFF pun Senyum N lari laju2 dari tempat tu....Sampai sempot rasanya...malu Xhengat!!!! Adoi...Senak perut ketawa sambil lari....
yang paling kitaorg malu sangat tu sbbnya tengah belek2 tu kitaorg ada gak mengata kete yang kitaorg jadikan mangsa cermin tu...mcm2 kitaorg kata pasal kete dia tu.....Adoi ai...

So Lepas kejadian tu kitaorg jadi fobia nak dekat ngan mana2 kete yang bertinted gelap n kilat ni.....Malu beb....lepas nie nak belek2 muka g jer toilet...xpun beli cermin ltk dlm handbeg tu ha,....maklumlah masa kt kampus xpakai handbeg2 nie...huhuhuhu

3 Responses to "Malu Tahap Gaban !!!!"

cha said...

hahahaa... lawak sehh... mcm i pnh alami la situasi ni.... kih kih kihhh

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa ! lawak2 . Tia pun pernah gak . ngeee . malu sehh :)

CutieLiesa said...

adoi....rasa mcm nak tercabut kaki melarikan diri masa tu...