Cuci kereta Dengan 3 liter Air jer?????

Haaloooo...Dearest ....hari nie nak Share sesuatu...Nie semua I dapat Dari Hasil menonton Majalah 3 Semalam...Percaya Atau X ...kita bole menjimatkan hampir 90% penggunaan air ketika mencuci kereta !!!

Korang tau X Car wash yang sedia ada sekarang nie mengunakan hampir 80liter air untuk mencuci sebuah kereta...banyakkan...
Tahniah lah kepada Geng Asimo Green Wash sbb berjaya hasilkan Produk yang boleh menjimatkan air ketika mencuci kereta....diaorg ni hanya gunakan 3liter air sahaja untuk mencuci sebuah kereta...hebatkan.....dan bahan yang digunakan adalah dari sumber organic..dan yang paling best 100% HAND WASH TU!!!..bijak sungguh mereka nie.....

Ps: lepas nie boleh lah dikembangkan keseluruh Malaysia...Dapatlah kita berjimat dengan sumber alam nie kan.....

10 Responses to "Cuci kereta Dengan 3 liter Air jer?????"

tia @ Ini Kisah Tia said...

ohh . bukan dari Malaysia lah tu . huiyoo , banyaknya bezaa ..

CutieLiesa said...

org2 malaysia yg buat...muda2 lagi...but masih tertumpu pada satu kwsn jer....blm top lg kot

alif ismail said...

sis, tol ke 3 liter???? bukan 3 tong??? huhu... besih ke???

CutieLiesa said...

btol lah en alif...3liter jer....bersih oooooo...hehheheeh

CutieLiesa said...
This comment has been removed by the author.
CutieLiesa said...
This comment has been removed by the author.
alif ismail said...

kalo camtuh, alif nak try mandi guna 3 liter air gak lah...

sbb bil air mahal lah sis..

huhuhu.....

CutieLiesa said...

En Alif...boler jer kot...u masuk kan air dalm botol spray tu...eheheheh

Asimo Green Wash said...

terima kasih CutieLiesa diatas post anda disini. Kami amat berterima kasih.

CutieLiesa said...

AGW: Welcome2....