PUNCA FARAJ KEKERINGAN KETIKA BERSAMA

ANDA MENGHADAPI MASALAH KEKERINGAN KETIKA BERSAMA???
Faktor Kekeringan Faraj ketika bersama ???? 
1. Tekanan / Stress
2.masalah Hormon /imbangan hormon wanita tidak stabil
3.usia semakin meningkat /menapouse 
4.Permakanan

Punca utama adalah kerana masalah hormon estrogen dan progestogen yang beperanan mengawal kelembapan faraj .

pekara awal yang perlu anda teliti adalah.. adakah anda pengguna pencuci "higen" ( pelembap ) jenis spray kerana ia bole megerinkan mukosa vulva , adakah anda makan ubat antibiotik dan selsema, pil perancang tertentu.. tegar ??? kerana ia turut menyumbang kepada faktor ganguan hormonJOM para wanita atasi dengan >> GLA Shaklee
Antara manfaat UTAMA GLA Shaklee:-

★ Mengawal dan menstabilkan hormon estrogen dan testosteron - GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal hormon, atasi masalah PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara.

★ Melambatkan monopous - mengurangkan gejala monopous seperti hot falshes, ketidakhadaman, depresi atau insomnia. Jika diambil secara berpanjangan GLA membantu dalam melambatkan penuaan, mengetatkan uterus dan tone kulit yang lebih muda.

★ Memperbaiki prostatomegaly - memperbaiki prostat lelaki dan masalah kerap kencing.

★ Menentang cancer - GLA sebagai anti-oksiden yang menghalang pertumbuhan sel kanser dan meningkatkan sistem imun.

★ Memperbaiki inflamasi kulit - membantu dalam mengatasi elergi, eczema, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan seperti jeragat, mengurangkan inflamasi kulit dan mengurangkan sakit dan bengkak akibat artritis. 

★ Menghalang komplikasi diabetes - merendahkan aras gula, meringankan kebas dan kesakitan disebabkan aras gula yang tinggi.

★ Pelansingan dan menghalang pertambahan berat badan - menghalang penambahan berat badan dengan berkesan , membantu dalam pembentukan shape badan yang cantik dan merendahkan kolestrol jahat.

★ Menghalang tekanan darah tinggi - meransang peredaran darah yang lancar, halang pembekuan darah, menormalkan tekanan darah dan elak masalah sakit jantung.

★ Memperbaiki struktur rambut - mengatasi masalah rambut kering dan keguguran rambut.

GLA perlu diambil semasa perut kosong untuk mengelakkan keasiden hiper ataupun gastrik.

Agak-agak anda berminat tak untuk try? Tak rugi mencuba... dan jangan ragu-ragu sebab shaklee adalah antara pembekal supplement semulajadi terbaik dunia. Malahan pelbagai research dijalankan ke atas produk sebelum dipasarkan serta diterbitkan di dalam pelbagai jurnal. Bukan self claim semata-mata hokey.. thats why ramai pengguna mendapat manfaat dari vitamin-vitamin shaklee..

Ok lah, if berminat bole contact sy ya..

pm or wasuup .. 011 1134 6656 haliza SID .. 
ID 944254 for walk in ..

0 Response to "PUNCA FARAJ KEKERINGAN KETIKA BERSAMA "