Zinc Complex untuk kekasih

��zinc Complex shaklee��
merupakan zinc yg mudah diserap oleh tubuh kita. Ia berkesan mengeluarkan logam toksik seperti kadium dan plumbum dari tubuh.
♥ zinc didalam prostat lelaki adalah 10kali ganda dari organ lain .kerana itu ia sangat penting dalam organ seks lelaki . Kekurangan zinc bole menyebabkan masalah kemantangan organ seks yg lambat,  kiraan sperma yg rendah, kemerosotan seksual , penuaan pra matang dan keguguran rambut.
¤manfaat zinc Complex¤
♥mengaktifkan 200jenis enzim》》 menggabungkan DNA , RNA dan protein 》》 memelihara metabolisme gigi dan pertumbuhan para remaja.
♥membentuk kologen》》 membantu pembentukkan protein dan kolagen utk perkembangan kulit , kuku dan organ
♥memperbaiki diabetes》》》 bantu pengeluaran insulin , kekalkan fungsi insulin seterusnya perbaiki diabetes
♥bintik putih dikuku 》》 adalah tanda deficiencies zinc yg bole menyebabkan depresi , lemah daya ingatan , mudah sakit , pemulihan luka yg lambat, pembengkakan prostat, lemah penglihatan .
♥mempertingkatkan sistem imun》》 menentang kanser dan menghalang infeksi penyakit.
♥mempercepatkan pemulihan luka》》 dalaman dan luaran 》》 pemulihan selepas pembedahan 》》 memperbaiki alergic dan bintik di kulit .♥hancur kan dan taburkan zinc dia atas luka utk mempercepatkan pemulihan luka.
memperbaiki masalah prostat 》》 ♥kajian menunjukkan pengambilan zinc dalam jangka masa panjang mampu mengurangkan pembengkakan prostat dalam kadar 70%
 ♥kemampuan seks lelaki , meninggikan kiraan sperma 》》 zinc yg cukup penting untuk keupayaan seks yg bertenaga.
♥ovulasi wanita 》》 membantu penguncupan uterus dan mengembalikan daya ketahanan.
memperbaiki radang kulit 》》 kajian menunjukkan pengambilan zinc 4-8 biji akan memperbaiki radang kulit seperti jerawat .
♥ Pm@wassap 011 1134 6656 lissa untuk keterangan lanjut dan dapatkan harga istimewa ♡ ♥ dari saya pengguna dan pengedar sah Shaklee anda.

0 Response to "Zinc Complex untuk kekasih "