KISAH BENAR MEALSHAKE SHAKLEE

Kenapa Meal Shake amat baik dan sesuai untuk kanak-kanak? 
1. Kanak-kanak tiada atau kurang selera makan atau memilih makanan 
Ini masalah yang selalu berlaku pada kebanyakan kanak-kanak dari 2 tahun hingga ke 6 tahun. Kanak-kanak menjadi cerewet dan kurang selera makan. Biar pun ibu menyediakan makanan yang ditata rias cantik, namun si anak hanya menjamah sedikit dan meninggalkannya begitu sahaja. Apabila anak kurang selera makan, tandanya anak-anak kekurangan vitamin yang jika tidak dipantau akan menjadi tabiat tidak suka makan di kemudian hari.
2. Kanak-kanak gemar makanan segera atau makanan ringan
Apa yang ibu-ibu takutkan adalah apabila anak mula gemar memakan makanan ringan atau makanan segera yang terang-terangan tidak baik untuk kesihatan. Ibu-Ibu disarankan memantau paten pemakanan anak dan memastikan mereka mendapat makanan seimbang dalam diet seharian. Perlu diingat Meal Shake tidak menggantikan makanan seimbang tetapi lebih kepada melengkapi diet pemakanan seharian anak anda dan dapat mengembalikan selera anak anda kepada makanan harian yang lebih seimbang.
3. Kanak-kanak selalu demam dan kurang sihat terutama yang dijaga di taska atau nursery. 
Kanak-kanak yang mengalami kekurangan vitamin dan zat mineral dalam badan dari perolehan makanan seharian mereka, mudah dijangkiti flu dan demam panas. Dengan Meal Shake, segala yang diperlukan badan anak-anak akan dibekalkan di dalam segelas bancuhan Meal Shake setiap hari.
4. Kanak-kanak yang aktif bersukan atau bermain seharian 
Meal Shake bukan hanya tertumpu untuk membekalkan nutrien kepada kanak-kanak yang kurang selera makan, tetapi juga yang aktif bersukan dan bermain seharian. Mereka memerlukan tenaga   untuk terus aktif di dalam kelas mahupun di taska. Jadikan Meal Shake sebagai hidangan minuman tika sarapan untuk anak anda. Insya Allah, anak anda akan lebih fokus di kelas dan tidak mengantuk, tidak mudah penat dan lapar di pagi hari.
5. Kanak-kanak yang mudah alami sembelit
Sangat menyedihkan bila melihat anak kecik kita menangis bila ingin poopoo. Anak saya mudah alaminya dan Meal Shake ada penyelesaiannya. Kaya dengan serat yang menggalakkan pergerakan usus dan menjadikan anak kecil kita lawas di bilik air.
Meal Shake menjadi kesukaan kanak-kanak 
Berbeza dengan capsul boleh telan yang lain, Meal Shake menyediakan segalam sumber multivitamin lengkap beserta protein (pemberi tenaga segera) dan serat di dalam bentuk serbuk.
Meal Shake mudah dibancuh dengan minuman kegemaran mereka, jus atau air sejuk dan baunya French Vanillanya sangat wangi. Rasanya juga sangat lazat.sila abaikan tarikh order pada gambar di atas :)
PM @ WASUP UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN ORDER :) 011 1134 6656 LISSA PERUNDING SUPLEMEN SHAKLEE ANDA.. 100% HALAL,SELAMAT DAN BERKESAN!!!

0 Response to "KISAH BENAR MEALSHAKE SHAKLEE"