Dulu lain sekarang lain...

Haloooooooooooooo semua...Assalamualaikum...lama giler rasanya x update ini blog....sangat malas...xtahu kenapa......sejak2 ngandung second baby nie mmg sangat malas nak menulis...apa yang rajin just tepek picture..n read others blog...pembawakan...kot...ihihhiih..( tu je ler point ko mak yong) 

untuk pengetahuan uols.....Sekarang ni baby in my womb nie dah 18weeks dah...maksudnya lagi 2week dah 5month laaaaah....jap jer masa berlalu kan.....kat sini saja nak share....perbezaan nandung nak first ngan second nie......beza memang berbeza...hihihihi

masa first baby dulu ...xbanyak sangat benda yang i sensitif..kalo sensitif pun still bole tahan lagi...but kali nie....bau org menumis bawang or cili..akan membuatkan I rasa nak muntah n serius loya......bayangkan dalam 3month time nandung yang ni...i kene muntah2 yang amat dasyat sehingga kan minum air masak pun kuar balik tau so terpaksa gi hospital masuk air 1 botol...hadoi ai..letih tau.....dulu time first baby xder plak sampai macam nie.....but time first baby dulu kuat meradang..nak ngamuk jer.....huhu baran btol....but kali nie cool jer....pastu yang kali ni...xsuka shooping...but kalo nak kan sesuatu tu....mesti kene dapatkan..kalo x mulalah termimpi2 bagai...ehehheheeh...pelik kan....ok la readers..ni pun kira dah malas nak menulis nie...nti ada rajin..kita jumpa lagi..hihihihihi

 saya ayang semakin demuk...hihihihihihihihi

6 Responses to "Dulu lain sekarang lain..."

CikPuan Fara said...

ohh tu petanda nk dpt baby girl! eh, pepandai je i hehehe. alaa xpe, nnti lps pntang msti liza kurus blk cm dulu =)

Jasman said...

tahniah sis...

MaMa ImAn said...

oooo sis miz u so much

CutieLiesa said...

fara : harap2 masin mulut u...hiiihihihi
TQ semua

peah @ peps said...

..takdela gemuk pun...okay jer tu..

buktinyer..baju yg cun tu...muat ajer....

Friends With Benefits...

Zana Adieyza said...

demok yg cute! demok sbb bahagia ada "comel" dalam dlm perut x pe lah kan dear..

salam kenal dr zana..