Walk In KL....

Hallo dearest....Lama rasanya x updated this Blog...al-maklumlah...Sedang bercuti2 ...hurm...but cuti kali ni banyak XTVT yang terpaksa ditangguhkan...Coz My Baby RIzq Xberapa Nak sehat...Cian Dia..So i Pun jadi Xder mood untuk berjalan sakan or membeli belah....

So, honeymoon kali ni terpaksa dibatalkan...huhuhuhu...kononya nak sambut Anniversary yang ke 3 pada 26hb 7 yg lepas...takpe ler..mungkin ada hikmahnya kan...hari lain pun bole sambut sakan apa???...heheheheheh...

Kat sini ada beberapa Pic tempat yang sempat kitaorg kerling2 sahaja...hiihhihihi...so enjoy yer....Kengkawan..

adalah 3-4 tempat yang i Sempat kerling2....singgh xlama pun coz keadaan Rizq yang xselesa...antara Tempat yg kami Cancel nak Pg...Ialah Cameron highland Untuk Honeymoon And Ikea Untuk membeli belah barang2 Rumah...But Xper...MAsih ada masa lagi....SO xder Apa Yang nak Dikesalkan...betol X!!!hihihi

3 Responses to "Walk In KL...."

rara pinkmafia said...

sonoknya g ict.sis knp bile saye masuk blog ni mst turun ke bwh eh?

CikPuan Fara said...

patutla muka rizq tak berapa hepi huhu. xpelah jln mane2 pn best asal dgn family kannn?..

betul kat rara pinkmafia, nape buka blog liza msti trus ke bhg bwh dulu.. mybe kena betulkan setting..

CutieLiesa said...

hahahah...saja nk bg korang tgk pic i...kikikiki...xder lah i pun xperasaan...thanks eh for info...nti i tkr setting...