Tips : Si Dia Pasti TEringat2...

Haloooo Dearest.....Last time ada bg tips pasal perahan santan tu kan....hari ni nak bagi lagi 3 tips memikat hati suami yg i dapat dr buku ni....Acctlly i pun blom start lagi buat...coz masih blm ada kesempatan...tpi balik ni ingat nak try...heheheh....so jom kita Jenguk :P

  1. Tolong Bukakan kasut n Stokin  dia ...haaaa...mesti kebanyakkan dari kita xpernah buat kan....bukan untuk menjatuhkan maruah kita...but xsalahkan kita tunjukkan kasih sayang kita dengan cara mcm ni....actlly dulu my hubby mmg ada buka kan kasut i...masa tu tgh pregnant ...hurm mmg i dpt rasakan betapa sayangnya My mR Lucky pada I...Seronok Sangat...So I rasa dia pun akan rasa macam tu kalo i tolong dia Buka kasut time2 balik keje kan....oppsss lupa nak kongsi gak adegan satu lagi ni: Time tu Mr Lucky baru jer lepas jatuh moto...so lutut dia luka n susah sikit nak pakai Stokin...so i Pun Tolong...time tolong pakaikan tu Dia Senyum jer sambil usap2 kepala I....WAAAA....Rasa nak nangis time tu....sendiri terharu plak...kikikiki  
  2. Tolong Potong Kuku jari Tangan N kaki dia.....Hurm yang ni I percaya mesti ramai yang buat kan...Sbbnya Dalam Islam kalo kita tolong suami kita Potong kuku,cabut janggut or apa2 lah untuk bagi dia kelihatan bersih...maka kita akan dapat pahala tau Para isteri sekalian....mudahkan...sambil dapat pahala kita juga dapat pikat hati suami kita nie kan...
  3. Suapkan Nasi @ apa2makanan kat mulut dia time kita makan bersama2...Part nie mesti mengimbas masa kita makan damai time kawin tu kan...malu2 tersipu2 hehehehe....sampai sekarang pun kita masih ingat lagi...so bygkanlah kalo sekali sekala kita suapkan makanan kat dia mesti dia rasa cam baru kawin jer...hehehehh....kat sini pun nak kongsi citer gak....Time tu i tengah pregnant gak...Kitaorg suka suap meyuap time makan....lepas tu lama kitaorg xbuat aksi tu...so Mr Lucky Tibe2 Request..."B dah lama B Xsuap Aling....Rindulah" waaa....time tu berbunga riang lah...dia rindu kat tgn i ni utk suap dia makan....But Really rasa kasih sayang time tu.....
So apalagi kawan2 Jom kita try Petua nie....Kalo x100% berjaya pun pasti akan meningalkan kesan yang positif pada Hubungan Suami Isteri....Sbbnya semua aksi di atas tu penuh dengan kasih sayang N meghargai pasangan kita....kan!!!! I comfirm..kalo uols selalu buat...bile time berjauhan mesti akan rasa semakin rindu kat dia sbb Xsemua org bole bt benda special macam ni kat pasangan kita!!!!so jom TRy!!!!

2 Responses to "Tips : Si Dia Pasti TEringat2..."

tia @ Ini Kisah Tia said...

alahh . comel nyee . aling , b . hehee . haish , boleh guna lepas Tia kahwin nanti . hik3x ;)

CutieLiesa said...

heheheh...thanks Tia....kawin boley jemput x???hehheehhe