Long-long Eyelash ...Belong To ...

Muhammad Rizq Khilfi Bin Muhamad Faliq....
Amboi Panjang nya nama...Sbb tu lah eyelash dia pun panjang kot.....
hehehehehe...Chomel X Saya.....????
Org kata bulu mata panjang n lentik nie....pemiliknya kuat nangis.....hihihihihi....manja lebih....suka buat muka kesian kalo org nak marah...hihihiihi...aper pun love u rizq...suka sgt Eyelash dia...hope second baby pun cm nie jgk tang Eyelash dia...huhuuhuh

3 Responses to "Long-long Eyelash ...Belong To ..."

JEBAT said...

Org kata bulu mata panjang n lentik nie....pemiliknya kuat nangis.....hihihihihi....manja lebih....suka buat muka kesian kalo org nak marah...

mana dpt statement tersebut...tp mmg betul kot...tp bulu mata panjang nie x best bila pakai cermin mata coz nnt bulu mata akan jd wiper kat cermin mata tu...huhuhu..

CutieLiesa said...

hahahahahah....btol kan..kan....mmg gembing kan...sikit2 nk ngs...hahhahahaha

TanTy said...

ye ke za???anak aku pon eyelash panjang...tp mmg kuat nangis n manja...asyik merengek aje...lagi2 dgn ayah dia..manja sesgt...