Cinta Monyet..Monkey ker???

Cinta monyet...aper maknanyer...cinta yang bergayut2 kat pokok ker...pas tu lompat ke pokok yang lain...rasanyer banyaklah pokok yg akan jadi mangsa lompatan si monyet tadi kan....hurmmmm.....xmau lah jadi seperti si monyet...n si pokok.....tpi kenapa panggil cinta monyet eik time2 sekolah dulu....hihiihih
 My first cinta Monyet..bermula semasa i form 2 rasenyer...dan dia adalah Husband I sekarang...En Muhammad Faliq Suhati...i ingat lagi masa tu i " budak Baru" ...Dan seperti biasa kalo budak baru mestilah famouskan...dan bile dh famous tu...akan ader lah yg jeles!!!hahahahah jeles ker????first masuk class...i masih ingt lagi....ada sedikit nerbes...sbb sebelum nie i sekolah semuanyer gurl...xcampur boy n gurl...so cam ala2 sombong lah kan...i xpandang pun laki2 kat sekolah tu....hahahahha...seriously i masa sekolah dulu xbper suka nk kenal2 ngn kaum adam nie...bkn aper....dah mmg rase cam tu...bkn nak poyo...tpi semulajadi...hahahha bole ker cam tu....masa sekolah i ni sangat lah malas ke sekolah...dlm seminggu tu mesti ada sehari i akn MC...kikikiki....sian cikgu makan hati ngn perangai i...second week i masuk class ...boy2 kat class tu dh mula lah nk mengusik...masa sekolah budak semua kata i ni sombong sebb muka i sgt serius....
Serius ker muka i nie...ahahahahah xbole blah...korang bayangkan lah pic nie i x tersenyum....Suci jer kan......adoi sakit otak lah memikirkanyer...
Permulaan Yang Menarik..name pun cinta budak sekolah...ader ker diaorg nak Usha I dgn Cara baling Cebisan kertas kat i supaya toleh kan diaorg...perasaan mase tu mcm nak jer baling meja kat muka diorg...ahahahahahha...geram siot....wa xsuka tau!!!! guna cara lain bole x....hahahha...kemudianyer...akan bersambung ...ok....hihihii....


1 Response to "Cinta Monyet..Monkey ker???"

CutieLiesa said...

ermmmm....menarik2....teruskan....